WELKOM BIJ
HAMMEY ROAD AUDIOPRODUCTIONS


Hammey road Audioproductions is een jong bedrijf, dat zich sinds 2004 bezighoudt met het arrangeren en (digitaal) vastleggen van muziek, zang en spraak. Het is gevestigd in Harkstede, onder de rook van Groningen. De knusse geluidsopnamestudio ligt aan de Hamweg 42, waaraan ook de naam ontleend is (met dank aan de Beatles, die voor hun opnames destijds gebruik maakten van de Abbey Road

Studio's ). De studio is opgedeeld in een geluidsdichte
(box in a box) opnameruimte en afluisterruimte en is voorzien van vele moderne voorzieningen. Dit is het hart van de onderneming. Vele musici, bands, zangers en zangeressen hebben hier al inspirerende opnamesessies meegemaakt. Opnamen van grotere groepen (bijv. koren) worden meestal op locatie gedaan. Momenteel is Klaas bezig om de opnameruimte te vergroten met enkele tientallen vierkante meters. (zie foto's)

De studio is voortgekomen uit een hobby, die enigszins uit de hand is gelopen. De centrale man achter Hammeyroad Audioproductions is Klaas van der Woude, ervaren muzikant, dirigent en liefhebber van alles wat met muziek te maken heeft. Hij is van het begin tot het einde betrokken bij het proces van de geluidsopnamen en de nabewerking hiervan. Hammeyroad heeft aangetoond, dat het mogelijk is om voor weinig geld een product te maken met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Luister maar eens naar een aantal geluidsfragmenten op deze site. De lijst met tevreden klanten groeit nog steeds.

Geïnteresseerd? Maak geheel vrijblijvend eens een afspraak
om uw wensen en de geboden mogelijkheden te bespreken. Het zal u verrassen, dat het maken van een leuke demo of
een complete CD niet eens zo heel duur hoeft te zijn.